The fillings are chocolatecake with chocolate fudge cream and vanillacake with cherryfilling.
The bows, baroque-applications and cameo's are made from molds and the sugar pearls are put on by hand (I believe there are about 300 of them...). The lace-border is real :)
Working all week on it and it was a good practice as I have another three-layered cake in a month.
I'm already wondering which colours will be used on my next birthdaycake ;)
Have a great weekend!
wauwwwwwwwww wat een stijlvolle taart heel erg mooi.
BeantwoordenVerwijderenMag ik jou wat vragen?
-Hoe plak jij jouw decoraties op de taart met water? of met wat anders hoor het graag.
-En hoe krijg je het voorelkaar dat al die losse pareltjes blijven zitten?
-Welke spuitmond gebruik jij voor de botercreme op je taart aan te brengen zag een foto er van van welk merk is deze? en waar te koop?
Mijn e-mailadres: wendykalkhoven@hotmail.com
ik hoop dat je mijn vragen wilt beantwoorden?
Alvast een heel fijn weekend
Groetjes Wendy
Prachtig!
BeantwoordenVerwijderen